Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ناصر مقدسی رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون سازمان حفاظت محیط زیست در نشست تخصصی مشورتی در زمینه همکاری‌های منطقه‌ای برای ایجاد تاب آوری در برابر حوادث تدریجی شامل طوفان‌های گرد و غبار و مدیریت اطلاعات برای مقابله با حوادث فرامرزی در آسیا و اقیانوسیه که امروز (دوشنبه) برگزار شد، اظهار کرد: پدیده گرد و غبار در دهه اخیر در منطقه غرب آسیا و در ایران بسیار تشدید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تلاش‌هایی بین کشور‌های موثر و متأثر در موضوع گرد و غبار در منطقه از سال ۲۰۱۰ به بعد به ویژه با تحرک بخشی صورت گرفت، به همین دلیل به لحاظ ملاحظاتی پیشرفت‌ها ثمربخش نبود.

مقدسی گفت: مسأله گرد و غبار مانند بسیاری از پدیده‌های دیگر ابعاد فرامرزی دارد، بنابراین راه حل ریشه‌ای درمان مسأله گرد و غبار به تعامل کشور‌ها باز می‌گردد.

وی ادامه داد: اساسا منطقه خاورمیانه (منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا) از لحاظ محیط و اکوسیستم طبیعی و منابع حیاتی بسیار آسیب پذیر است و کشورهای این منطقه از لحاظ منابع آبی با یکدیگر مشکلات و مناقشاتی دارند.

رئیس مرکز امور بین الملل و کنوانسیون سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: براساس گزارش IPCC که یک نهاد علمی و بین‌المللی است، مناطقی مانند کشور ما که در میانه عرض منطقه قرار دارد، با خسارات سنگین ناشی از تغیرات اقلیمی مواجه می‌شود.

وی افزود: موضوع گرد و غبار برای کشور ما بسیار حاد و پیچیده است و همکاری کشورها با یکدیگر تنها راه حل آن است.

مقدسی بیان کرد: بر اساس مطالعات انجام شده توسط مراکز تحقیقاتی و پژوهشی ایران و مراکز بین‌المللی، تمام کانون‌های بحرانی فرامرزی شناسایی شدند.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۱۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • بمباران حی الزیتون/مقابله مقاومت در غزه با تلاش‌های نفوذ اشغالگر
  • باقری:همکاری تهران و دوشنبه برای مقابله با تروریسم ضروری است
  • موضعگیری تند الخلیفی علیه ایده اخراج انریکه
  • چرا تجربه شکست خورده را تکرار می‌کنید؟
  • صعود خادمیاران رضوی ریگان به قله کوه شاه
  • منچستریونایتد و چلسی دو مقصد جذاب برای توماس توخل
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در موج حملات هوایی علیه رفح